Trevic Energia

Trevic Energia som una Empresa de Serveis Energètics (ESE) que formem part d’un grup empresarial amb més de 40 anys de trajectòria en l’àmbit de la comercialització de lubricants i gasoil, juntament amb Trevic Lubricants i Prosetel. També disposem d’experiència en el desenvolupament de projectes amb energies renovables.

A Trevic Energia proporcionem serveis per a millorar l’eficiència energètica dels nostres clients, assolint importants estalvis econòmics i energètics des del primer dia, que els permeten millorar la seva competitivitat. Els projectes de serveis energètics es caracteritzen perquè habitualment l’ESE assessora al client les millors actuacions per assolir els majors estalvis possibles. També és l’ESE qui realitza les inversions per compte del client i gestiona  la instal·lació durant el contracte. Aquestes inversions es financen amb una part dels estalvis aconseguits pel client.

A Trevic Energia tenim una elevada sensibilitat ambiental i prioritzem l’ús d’energies renovables (biomassa, fotovoltaica,…), sempre que sigui possible, ja que permet desenvolupar projectes interessants per als nostres clients i respectuosos amb el medi ambient.

A Trevic Energia disposem d’un equip professional altament qualificat que, juntament amb els nostres partners tecnològics, oferim un servei proper, directe i eficient per assolir la màxima satisfacció dels nostres clients.